Selasa, 23 Februari 2010

~ Infinity Downline ~ Log In Facebook Dapat RM 100/=


Mari kita kongsi bersama...

Apa yang dikatakan dengan Log In di FACEBOOK anda boleh dapat RM100 itu sebenarnya terlalu subjektif sehingga ada diantara kita yang keliru.

Ini sebenarnya adalah duplicated dari sebuah perniagaan affiliate. Nama affiliate ni InfinityDownline.com


JADI... FACEBOOK MENJADI MEDAN PENGIKLANAN PALING BERKESAN.

Mcmana boleh dpt RM1,000 dlm masa seminggu?
yang dpt RM100 sehari....dah tak terkira dah..
tiada yg mustahil...

lagi cepat kita buat lagi bagus...
kita lambat sehari je..ada je kawan2 fb kita yg buat dulu..

TIADA PERNIAGAAN YANG TIADA MODAL.
Dgn modal serendah RM100...
anda mampu mendapat sehingga RM1,000 sehari..mungkin lebih
bukan sekali....tetapi tiap2 bulan..

Bkn MLM, skim cepat kaya, pelaburan internet.. Uptrend atau Luxor dll.

PRODUK AFFILIATE

Kita menawarkan affiliate bagi segala panduan Internet Marketing, Window XP, Vista, All Microsoft, Adobe dan banyak lagi secara audio dan video (e-Learning concept). Sistem pembelajaran online ini cukup mudah dan senang difahami. Segala input yg disampaikan sesuai utk kegunaan seisi keluarga dan setiap peringkat umur. (Semua produk ini adalah percuma selagi kita menjadi ahli)

TAPI YANG MENARIKNYA:

Affiliate juga promote keahlian.
ajak sorang kawan dah balik modal..
RM100 terus ke acct anda untuk setiap satu ahli yang masuk dibawah anda.
INILAH RAHSIANYA KERANA JIKA KITA MENSASARKAN SATU HARI SEORANG DOWNLINE MAKA, SETIAP HARI KITA AKAN DAPAT RM100.

Infinity Downline adalah program affiliate terhangat pada masa kini yang berasal dari New York. Di USA sendiri, setiap 20 hari seorang Jutawan Infinity Downline dilahirkan. Betapa hebatnya program affiliate unik ini. Mengapa unik? Saya akan ulas sebentar lagi.

Infinity Downline adalah satu gedung ilmu online yang sarat dengan program pembelajaran audio & video tentang dunia perkomputeran & Internet. Pendek kata, segala ilmu asas sehingga peringkat tertinggi tentang IT boleh didapati melalui Program Infinity Downline.


Infinity Downline menawarkan Premier Membership pada harga USD25 @ RM100. Anda ada RM100? Saya yakin semua orang ada RM100 tanpa perlu berhutang insyaAllah. Infinity Downline juga menyediakan satu platform untuk bisnes global yang boleh dibuat secara online 100% dari rumah.

Sebagai Ahli Premier, anda juga secara automatik menjadi affiliate kepada program Infinity Downline. Saya lebih suka gunakan istilah Master Reseller kerana potensi pendapatannya tersangatlah lumayan. InsyaAllah, sesiapa pun mampu mengeluarkan modal RM100 termasuklah :

* Pelajar
* Ibu Tunggal
* Pesara
* Pembantu Am
* Peniaga

Komisyen 100% Untuk Anda

100% Komisyen? Ya, benar anda tidak salah lihat. Sekiranya anda perkenalkan Program Infinity Downline kepada rakan anda, anda akan mendapat komisyen 100%. Jika anda seorang yang hebat menaja, anda pasti lebih lumayan. Katakan anda menaja 10 orang, anda dapat RM1,000. Mudah bukan?

Apakah risiko yang bakal anda hadapi dengan modal RM100? Langsung tiada kerana anda telah balik modal dengan hanya menaja seorang Ahli Premier. Murah & mudah!

Fakta Unik 1 – Tiada Kos Pentadbiran

Uniknya program Infinity Downline ini, anda perlu membayar yuran ini kepada rakan yang memperkenalkan anda iaitu affiliate @ Master Reseller. Bukan kepada pihak Infinity Downline.

* Tiada kos pentadbiran.
* Tiada kos tersembunyi.
* Tiada konsep e-wallet.
(cuma konsep e-poket..sebab semua duit terus masuk kita punya poket! He He!)

Infinity Downline adalah satu-satunya bisnes global yang membolehkan anda membayar dengan menggunakan cash / bank transfer. Tidak perlu kad kredit, Paypal dll. Anda boleh terus membayar kepada Penaja anda melalui cash / online banking dsb.

Fakta Unik 2 – Sistem Reverse 2 Up

Infinity Downline memperkenalkan Sistem Reverse 2 Up, satu pelan pemasaran terbaru yang terbukti telah melahirkan ramai jutawan di USA. Seperti mana yang kita maklum, komisyen yang kita terima adalah 100%. Jadi kita tidak akan mendapat apa-apa keuntungan daripada hasil jualan downline anda.

Untuk membolehkan anda Override bonus daripada downline anda, syarikat telah merangka satu pelan pemasaran yang unik yang dinamakan Sistem Reverse 2 Up. Terdapat 2 syarat @ Lesen utama untuk menikmati sistem ini.

1. Anda perlu menaja sekurang-kurangnya 4 orang Ahli Premier
2. Anda perlu “pass up” 2 daripada 4 Ahli Premier kepada upline anda

Adakah sukar mencari 4 orang yang ada modal RM100? Sangat mudah bukan. Student pun mampu. Downline 2 dan 4 akan “roll up” @ “pass up” kepada upline. Jangan panik! Anda mungkin kehilangan 2 orang downline, tetapi downline 1 dan 3 anda pun perlu membuat perkara yang sama. Jadi, anda pula yang akan menerima 2 downline daripada setiap mereka.

Jadi anda kini mempunyai 6 downline termasuk 1 dan 3 yang anda taja. Melalui Sistem Reverse 2 Up ini, proses ini akan berulang dan kesemua downline 2 dan 4 di bawah mereka akan “roll-up” kepada anda sehingga level infinity selagi ada orang menyertai Infinity Downline. Unik bukan?

Kami mencipta kuasa 4Infinity yang mampu memberikan anda pendapatan lumayan. Formula ini menggabungkan pelan unik Infinity Downline dan Kuasa Copycat @ Duplikasi yang sememangnya satu perkara asas dalam apa jua perniagaan.

Seperti perniagaan franchise, outlet 001 dengan outlet 1,000 mestilah sama dari semua segi. Begitu jua Infinity Downline yang boleh digelar “Human Franchise”. Jadi semua ahli perlu copycat langkah yang sama untuk mempercepatkan langkah ke arah jutawan senyap.

Taja 4 Ahli & Copycat Hingga Level Infinity

Melalui Formula 4Infinity ini, anda hanya perlu menaja 4 orang untuk mencapai syarat lesen Bonus Powerline tidak kira dalam masa sehari atau seminggu ataupun sebulan. Kemudian, duplikasi perkara yang sama kepada 4 orang yang anda taja. Mereka juga perlu menaja 4 orang untuk mencapai syarat lesen.

Adakah sukar mencari 4 ahli dengan modal serendah RM100 dan keuntungan 100% serta bakal dapat infinity downline? Sangat mudah.

Rahsia Limpahan RM100 Mula Terbongkar


Anda mampu jadi jutawan dalam masa 15 hari! Percaya atau tidak? PERCAYALAH! Ini kerana di USA memang ada seorang jutawan dilahirkan setiap 20 hari melalui program Infinity Downline ini. Formulanya cukup mudah. Hanya duplikasi taja 4 ahli baru Infinity Downline.

RM 6,553,400.00! Bunyinya seakan mustahil. Tetapi jika semua orang mengambil sikap positif untuk mengubah kewangan mereka dengan bermodalkan RM100, ianya pasti tidak mustahil. YA! RM100 sahaja untuk kunci kebebasan kewangan setiap orang. Anda pasti mahu bukan!

Dalam dunia realiti, tidak dapat dinafikan pasti ada yang tidak mencapai sasaran. Akan tetapi katakan kita hanya mencapai 10% sahaja daripada potensinya, RM650,000 masih jumlah yang besar. Kalau 1% sekalipun, RM65,000 sudah cukup lumayan untuk usaha anda selama 15 hari.

RM65,000 Berterusan Setiap Bulan?

Katakan pendapatan anda bulan ini RM65,000, anda boleh terus mendapat RM65,000 pada bulan-bulan berikutnya. Caranya mudah sahaja, HANYA BAYAR RM100 pada setiap bulan. Jika anda tidak mahukan RM65,000 tidak mengapa, anda tidak perlu membayar RM100 itu kepada penaja anda.

Tetapi rugilah anda jika lepaskan RM65,000! Adakah RM100 sebulan membebankan berbanding pendapatan RM65,000? Adakah semua orang akan rasa RM100 bulanan itu membebankan jika mereka mampu hidup mewah dengan pendapatan tambahan sebanyak itu?

ANDA FIKIRLAH SENDIRI

NAK JOIN?

kalau anda nak cepat atau nk join terus,
boleh follow step2 di bawah..

Sila buat pembayaran RM100 ke akaun bank saya sebagai penaja anda:

(MAYBANK)
(1640-5236-5757)
(ZULKARNAIN BIN MOHAMAD)

Kemudian sila berikan maklumat anda yang berikut secara sms ke 019-2944 785

NAMA PENUH:
NO.H/P:
CADANGAN USERNAME/USER ID:
EMAIL YANG AKTIF (WAJIB):
NO. AKAUN BANK:
NAMA BANK:
PENTING!!! BUKTI PEMBAYARAN RM 100: (JUMLAH/TARIKH/MASA)

Akaun anda akan diaktifkan dalam tempoh 24 jam. Anda akan menerima segala panduan program ini melalui email anda.

lepas tu saya akan ajar anda step by step macam mana nak buat, anda cuma folo jer satu2..then semua template dan sebagainya saya akan bagi. saya akan buat penerangan menyeluruh supaya anda paham program ni macam mana. so far downline saya paling cepat dalam setengah jam dah dapat balik modal dan yang paling banyak boleh generate RM700 dalam 2 jam je guna fb..

Tools dan pemahaman ringkas mengenai bisnes ini akan diemailkan ke email anda selepas daftar.

Sebarang masalah sila sms saya ( 019-2944785) InsyaAllah saya akan cuba membantu.SAYA TIDAK AKAN BERKONGSI PELUANG INI JIKA IA TIDAK BERMANAFAAT KEPADA SEMUA DAN SAYA JAMIN IA MEMANG BERKESAN MEMBERI PENDAPATAN TETAP MENGIKUT JUMLAH DOWNLINE YANG ANDA DAPAT SETIAP BULAN.

Sekian terima kasih. Wassalam

-(ZULKARNAIN BIN MOHAMAD)-
(019-2944785)P/s - layari link di bawah untuk merujuk laman web utama Infinity Downline. Sila buat pendaftaran percuma jika berminat. saya akan berhubung dengan anda nanti !

Daftar di sini:
http://www.infinitydownline.com/
-masuk kod penaja anda : jon70

Sekian terima kasih.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan